Faszerowana bagietka

Faszerowana bagietka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    2
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • koperek pęczek

    1/2
  • pasztet

    25 dag
  • grzyby marynowane

    3-5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietki przekroić w poprzek na pół, wydrążyć miąższ. Obrać i posiekać cebulkę, szczypior i koperek. Wymieszać z tuńczykiem i sokiem cytryny, doprawić, napełnić połówki jednej bagietki. Pasztet rozgnieść widelcem, wymieszać z posiekanymi grzybami i natką, doprawić gałką, solą i pieprzem. Napełnić połówki drugiej bagietki. Schłodzić w lodówce 1 godz. Pokroić na grube plastry.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

26.01.2011 00:15
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat