Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przecier z agrestu

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 1 kg
woda letnia 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Przecier z agrestu

Agrest oczyszczamy. Przekładamy do garnka, zalewamy wodą. Dusić na niewielkim ogniu tak długo aż odparuje woda. Przetrzeć przez sito, napełniać słoiki. Zakręcamy słoiki, pasteryzujemy 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak