Czerwona porzeczka

Czerwona porzeczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwona porzeczka

    0,5 kg
  • cukier

    6-7 łyżek
  • cukier waniliowy

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerwoną porzeczkę umyć i obrać.W misce zasypać cukrem i cukrem waniliowym,lekko rozgnieść i przełożyć do szklanek.Udekorować gałązkami porzeczki.
Ilość cukru może być zmienna zależy jak kto lubi.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

15.02.2014 10:50
pychotka!!!

IKrakowianka

10.02.2014 22:34
pyszny deser

barbara11561

16.08.2013 01:09
uwielbiałam w dzieciństwie porzeczki z cukrem-pyszności,dawno nie jadłam:)

ben-ka

11.10.2012 09:33
ładnie się prezentuje.

IZABELA29

11.10.2012 08:59
nie jadłam tak ,zawsze prosto z krzaczka

Krystyna32

12.05.2012 08:23
szybki deser

SyMiki

23.08.2011 11:48
pychotka

ewelina/bunia

05.04.2011 17:58
super deser

aisoglam

18.11.2010 21:07
Przemawia do mnie ten deser :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat