Piersi z kurczka smażone nadziewane szałwią i rozmarynem

Piersi z kurczka smażone nadziewane szałwią i rozmarynem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piersi z kurczaka

    4 szt
  • szałwia i rozmaryn świeże

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piersi umyć, osuszyć. Ponacinać co ok 1 cm i do środka włożyć szałwię i rozmaryn. Piersi panierować w mące zmieszanej z papryką i chilli.Smażyć z obu stron. Przed podaniem pociąć na kawałki.Przepyszne.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

28.10.2012 16:03
ekstra:)

Monika63

01.07.2012 17:09
Musiały być pyszne

babcia

18.03.2012 21:57
rewelacyjne danie

Anna133

16.10.2011 09:03
mniam mniam

gosia47-47

04.07.2011 12:13
muszą być dobre

Joanna108

05.04.2011 19:28
niech no tylko mój rozmaryn i szałwia w ogrodzie wyrosną - od razu wypróbuję to aromatyczne danie :) ...

Koper

04.04.2011 19:55
mam jeszcze trochę szałwi, może wypróbuję :)

joanna77

28.03.2011 14:37
super

Iwona51

10.03.2011 10:27
pycha

pigila

15.02.2011 22:40
mniam, mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat