Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące kolorowe bagietki
Kroki postępowania
Szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać drobno posiekaną cebulę i czosnek. Całość chwilę przesmażyć.
bagietka |
4 (długość 25cm)
|
jajko |
4
|
mleko |
100 ml
|
cebula |
1/2
|
ząbek czosnku |
1
|
szczypiorek |
1/2 pęczek
|
szynka gotowana |
150 g
|
papryka czerwona |
1
|
ser żółty |
200 g
|
masło |
1 łyżka
|
sól do smaku |
|
pieprz |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: