śledzie balatońskie

śledzie balatońskie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    1 mały słoik
  • groszek konserwowy

    1/2 puszki
  • wino białe wytrawne

    1/4 szklanki
  • śmietana 18 proc

    1/4 szklanki
  • sól, cukier, pieprz

  • matijasy

    30 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

śledzie pokroić na kawałki ułożyć w salaterce zalać sosem Sos do majonezu dodać groszek śmietanę wino doprawić solą cukrem pieprzem wymieszać polać śledzie

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat