Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ogórków z fetą i miętą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 3-4 sztuki
ogórek zielony 400 gram
cebula 1
mięta liście 10 sztuk
biały ocet winny 2 łyżeczki
oliwa 1 1/2 łyżki
sól 1/2 łyżeczki
ser feta 1/3 szklanki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ogórków z fetą i miętą

Ogórki oraz rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa wyłóż na talerz i polej octem winnym.
Polej oliwą z oliwek. Dopraw solą i pieprzem. Na koniec posyp pokruszonym serem i wyłóż listki mięty. Podawaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 16.05.2016 14:43
pyszna sałatka;)
krokus 16.05.2016 13:15
same pyszności w tej sałatce
Futka 16.05.2016 12:28
Pyszna i lekka sałatka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak