Likier krówkowy

Likier krówkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masa w puszce o smaku krówki

    1 szt
  • spirytus

    200 ml
  • rum

    50 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W naczyniu rozmiksować masę krówkową , rum i do ostrości dodać spirytusu. Rozlać do butelek i szczelnie zakręcić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Laila2786

22.01.2014 15:58
uwielbiam domowe likierki

misia53

20.09.2012 12:57
na deszczowy dzień poproszę jednego...

IZABELA29

20.09.2012 08:45
apetycznie się prezentuje ,mnie zmyliło zdjęcie ,bez otwracia go w całości widać tylko tą świeczkę ,:)

ben-ka

20.09.2012 08:08
takiego likieru nie robiłam i nie piłam jeszcze.

malaczarna23

31.07.2012 12:20
pysznosci

Krystyna32

23.02.2012 09:41
pycha

Barbara/zuza22_85

28.11.2011 17:46
super

Grażyna13

28.11.2011 13:49
To by mi smakowało :)

kuklik

14.06.2011 15:46
piękny fioletowy kolor ach przepraszam to świeczka

Ewelina47

22.04.2011 07:55
chyba wypróbuję, może być super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat