Przepis i sposób przygotowania na: Zupa curry
Grzybki mun namoczyć. Dorzucić do gotującego się wywaru, dolać mleko kokosowe. Gotować kolejne 5 min. Doprawić do smaku sosem sojowym i pieprzem.
Podawać z makaronem ryżowy i szczypiorkiem
marchew | 1 szt |
mleko kokosowe | 175 ml |
wywar warzywny | 1,5 l |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 |
pasta curry | 2 łyżka |
imbir | 2 cm |
trawa cytrynowa | 3 szt |
pepperoni | 1 szt |
oliwa | |
grzyby mun | 50 gram |
pieprz |
szczypiorek | |
makaron ryżowy | |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: