Przepis i sposób przygotowania na: Pizza wege na cieście pszenno-migdałowym
Kroki postępowania
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 250*C i piec ok. 10 minut.
mąka pszenna | 1,5 szkl. |
mąka migdałowa | 1/2 szkl. |
mleko ciepłe | 2/3 szkl. |
woda ciepła | ile potrzeba |
drożdże suche | 1 op. |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | |
oliwa | |
czosnek | |
przyprawa w płynie | |
cukier | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
zioła | włoskie |
pomidory | |
papryka czerwona | |
oliwki zielone | |
ogórek zielony | |
pieczarki | |
ser żółty | |
cebula biała | albo por |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: