płaty śledziowe

płaty śledziowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 4 płaty śledziowe

  • cebula biała

    2
  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Płaty śledziowe namoczyć w wodzie na 15 minutek, w tym czasie obieramy cebulę w kostkę , wyjmujemy 2 litrowe słoiki, ,sledzie kroimy w pazurki i wkładamy do słoika , i tak na zmianę trochę śledzi i cebula , gdy się słoik nam napełni wlewamy oliwę , tak samo robimy z drugim słoikiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta

18.11.2013 08:36
pyszne śledziki

Bernadeta1

13.01.2013 00:39
uwielbiam śledzie

Smakosz6

27.12.2010 22:55
mniam

Monika193

24.08.2010 08:23
bardzo lubię takie śledziki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat