Królewskie rolmopsy

Królewskie rolmopsy

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    8 filetów
  • ser żółty

    10 dkg
  • mocna musztarda

    2-3 łyżki
  • płynny miód

    1 łyżka
  • oliwa z oliwek

    1 łyżka
  • papryka marynowana

    1 strąk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Musztardę wymieszać z miodem i oliwą na jednolitą masę. Filety dobrze opłukać i osuszyć. Posmarować je masą miodowo-musztardową i przykryć płatkiem spożywczej folii i wstawić do lodówki na ok 4-5 godzin. Ser pokroić w słupki, a paprykę w paseczki. Na każdym filecie śledziowym położyć pasek papryki oraz słupek sera, zawinąć i spiąć wykałaczką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna138

01.08.2011 22:22
przepis ciekawy

Anna146

20.06.2011 07:12
słodkie rolmopsy - może warto spróbować

Motorek

24.04.2011 12:15
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat