Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pomarańcza
1 szt. -
melon galia
1 szt. -
mięta
1/2 pęczka -
sos Vinaigrette
-
oliwa
4 łyżki -
sok z cytryny
1 łyżka -
biały krem balsamico
50 ml -
ocet winny
1 łyżka -
Musztarda sarepska Prymat
1 łyżeczka -
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat
1 opakowanie -
mięta
8 listków -
grejpfrut czerwony
1 szt. -
grejpfrut żółty
1 szt.
Sposób przygotowania
Owoce przełożyć do miseczek, skropić sosem i udekorować świeżą miętą.
Komentarze (7)
Nie masz konta? Zarejestruj się