Pasta do chleba ze śledzi

Pasta do chleba ze śledzi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 3 wymoczone filety z matjasów

  • 3 łyżki masła

  • sól, pieprz

  • Drobny szczypiorek

  • jajka

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie, jeśli trzeba, wymoczyć. Zemleć w maszynce lub zmiksować z ugotowanymi na twardo jajkami i masłem. Dodać drobniutko pokrojony szczypiorek, przyprawić solą i pieprzem. smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

02.07.2015 21:43
Lubię taką.

ela16

28.10.2011 14:20
mniam

wedith1

17.02.2011 05:34
Super pasta!!!!!!!!!

Marzena40

02.01.2011 15:44
polecam, pycha

SmacznaPyza

11.09.2010 20:42
pasta śledzikowa, mniam!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat