Serduszka w sosie koperkowym

Serduszka w sosie koperkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serca drobiowe

    1/2 kg
  • mąka

    1/2 szkl.
  • woda

  • sól, pieprz

  • oliwa z pestek dyni

  • kostka rosołowa

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serca wrzucamy do wody z kostką rosołową, przyprawiamy. Gotujemy aż podroby będą miękkie. Do naszego bulionu dodajemy odrobinę oliwy z pestek dyni do smaku. W szklance rozrabiamy mąkę z niewielką ilością wody, dodajemy suszony koperek, mieszamy, wlewamy na wrzący bulion. Smacznego !

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

14.08.2012 06:43
dobre

Elżbieta17

24.01.2012 09:03
musi by? dobre:)

kuklik

29.12.2011 12:20
wspaniały obiadek

Magdalena1110

30.10.2011 21:18
pycha

rosik93

31.08.2011 20:46
ciekawe

Ewa111

27.07.2011 17:44
bardzo lubię taki obiad

agano

03.07.2011 23:51
nie przepadam,ale smacznie wyglada

daria899

30.04.2011 13:19
pyszne

Magdalena/26Mooi

29.04.2011 15:56
na pewno by mi smakowalo

Justyna73

28.01.2011 15:47
ale pysznie to danie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat