Camembert i Roquefort na krakersach z winogronami :

Camembert i Roquefort na krakersach z winogronami :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 12 średniej wielkości słonych krakersów

  • 6 kawałków ( trójkącików ) sera Roquefort ( takiej wielkości by się mieściły na krakersach )

  • winogrona czerwone

    6 szt.
  • winogrona zielone

    6 szt.
  • camembert

    6 trójkącików
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Krakersy posmarować delikatnie masłem ( tyle by ser położony na krakersie przyklejał się do niego ).Na każdego krakersa położyć trójkącik sera .Obok położyć po 2 połówki ciemnego i połówkę zielonego winogrona ( ciemne przy serze Roquefort , zielone przy serze Camembert .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madi356

01.08.2011 23:28
super pomysł

iknkirke

20.04.2011 10:22
fajne

Barbara40

08.01.2011 10:08
Lubie serki pod kazda ostacia, mysle, ze w tej, tez sa pyszne

edyta18-20

10.10.2010 20:29
szybko i smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat