Szpinak w cieście :

Szpinak w cieście :

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1 opakowanie gotowego mrożonego ciasta francuskiego,30 dag mrożonego szpinaku

  • czosnek granulowany

  • biały ser

    16 kostek (marynowany w oliwie z zi
  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozmrozić ciasto francuskie i pociąć na 8 kwadratów. Szpinak podsmażyć na maśle i doprawić solą , pieprzem i przyprawą czosnkową . Na każdy kwadrat ciasta kłaść porcję szpinaku i 2 kawałki białego sera . Ciasto zlepić w rożki , koperty lub jak tam komu pasuje. Posmarować roztrzepanym żółtkiem . Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Piec pakieciki ze szpinakiem 15-20 minut aż będą złote. Wyjąć . Podawać na ciepło lub zimno

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Karolcia12

18.10.2013 09:50
nie próbowałam jeszcze szpinaku

ewaa

01.04.2012 16:48
rewelacja ...uwielbiam szpinak:)

Neetka90

08.09.2011 20:12
wyglądają smacznie! ciekawe jak smakuje :)

Neetka90

08.09.2011 20:12
wyglądają smacznie! ciekawe jak smakuje :)

smakowita

19.06.2011 15:43
bardzo smaczna przekąska

Kate131

20.05.2011 07:28
ciekawe, warte wyprobowania

Magda60

01.04.2011 00:03
super

Magda60

01.04.2011 00:03
super

IZABELA29

24.11.2010 18:29
warto zrobic na sam widok ślinka cieknie.

radek305

20.10.2010 15:31
apetyczne i bardzo dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat