Przepis i sposób przygotowania na: Wiosna na talerzu
Kukurydze odcedzić z zalewy, warzywa drobno pokroić.
Wszystko razem wymieszać doprawić pieprzem i ew solą.
WIOSNA na talerzu i w gębie :)
makaron z zupek \"chińskich\" | 2 op |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
rzodkiewki | 1 pęczek |
ogórek zielony | 1 szt. |
szczypiorek | 1 pęczek |
majonez | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 150 g |
sól | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: