Wątróbka w boczku

Wątróbka w boczku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbki z kurczaka

    45 dag
  • pieprz biały Prymat

  • tłuszcz do smażenia

  • mleko do namoczenia wątróbki

    1/2 litra
  • boczek wędzony

    15 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Watróbkę oczyścić, opłukać i namoczyć w mleku.Podzielić na 15 części. Każdą część zawinąć w plasterek boczku i spiąć wykałaczką. Usmażyć na patelni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

10.08.2013 12:17
bardzo smaczna

gacopierz23

27.11.2011 12:17
ciekawe

mamusia1

10.07.2011 10:41
pycha

mamusia1

10.07.2011 10:41
pycha

Kryska73

10.12.2010 21:28
rewelacja!

zajaczekjz

06.11.2010 15:28
lubię taką

Łucja1

04.10.2010 15:45
niespotykany przepis!

mamusia1

30.07.2010 10:24
warto spróbować pyszne!!

eli_555

29.07.2010 20:57
Muszę zrobić na grillu.

elwal

27.07.2010 00:15
... lub na grillu :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat