Polewa czekoladowa do ciast

Polewa czekoladowa do ciast

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    15 dag
  • margaryna

    15 dag
  • kakao

    1 łyżka
  • woda

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Margarynę roztopić, dodać pozostałe składniki. Powoli doprowadzić do wrzenia. gotową chwilę do połączenia się składników.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

05.07.2015 17:44
Też tak robię.

Marzena40

05.04.2011 11:50
super

pioge7

15.02.2011 14:58
super

ewasylwia

05.10.2010 13:23
zawsze się przydaje

caroline1983

08.08.2010 19:14
Robię podobna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat