Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka
Kroki postępowania
Olej mieszamy z przyprawami i keczupem i smarujemy karkówkę z każdej strony. Następnie mięso zawijamy w folię i wkładamy do lodówki na 24 godz.
karkówka | 1,5 kg |
olej | 8 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
keczup pikantny | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
tłuszcz | do formy |
cebula | 2 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: