surowa dynia w typie carpaccio

surowa dynia w typie carpaccio

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z cytryny

    1 sztuki
  • oliwa

    6 łyżek
  • sól

    do smaku
  • ser starty

    30 dag
  • dynia

    250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

dynię kroimy na cieniutkie plasterki i układamy na talerzu w kubku rozrabiamy sok z cytryny i oliwą i mieszamy doprawiamy sola polewamy dynię i posypujemy startym serem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

darus

23.07.2010 14:46
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat