Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryzowa z czerwoną fasolką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Cebulka perłowa marynowana Smak 1 słoik
korniszony 5 szt
kukurydza w puszce 1 szt
ryż 3 woreczki
sól do smaku
pieprz do smaku
filet z kurczaka 1 szt
cebula 1 szt
olej do smażenia 2 łyżka
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1 szt
przyprawa do gyrosa 1 łyzka
fasola czerwona z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryzowa z czerwoną fasolką

Filet z kurczaka kroimy w kostkę i smazymy z cebulą doprawiamy 1 łyzką przyprawy do gyrosa studzimy.Ryż gotujemy w osolonej wodzie do ciepłego sypiemy przyprawę do sałatek mieszamy i studzimy.Do ryżu dodajemy kukurydzę,fasolkę,ogórki i cebulkę doprawiamy solą i pieprzem dodajemy majonez mieszamy.Sałatkę mozna podać na rózne sposoby.
POLECAM ! ! !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.02.2014 00:16
wygląda bardzo smacznie
gosia1988 25.12.2013 17:33
pyszna sałatka
Motorek 07.12.2013 09:06
musi być smaczna
gosia56 10.02.2013 14:21
bardzo lubię robić sałatki
Poison1988 27.11.2012 23:14
apetyczne i pięknie przystrojone :)
gusia1000 11.10.2012 13:24
Znakomita.
emeslive 10.10.2012 21:12
Bardzo apetyczna sałatka. Z chęcią bym takiej spróbował! Muszę wypróbować ten przepis!
elficzna 10.10.2012 21:06
ale pięknie podane! pyszność :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak