pulpeciki

pulpeciki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka tarta

    5g
  • natka pietruszki

  • cielęcina

    70g chuda
  • jajka

    0,5 szt.
  • masło

    6g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso umyj i ugotuj, przepuść przez maszynkę. Masło utrzyj z jajkiem, dodaj mięso, posiekaną natkę pietruszki, bułkę i wymieszaj. Uformuj pulpeciki i włóż je do wrzącego rosołu. Gotuj pod przykryciem okołó 10 min

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

17.09.2010 22:58
super

iwona332

17.09.2010 22:58
super

iwona332

17.09.2010 22:58
super

iwona332

09.09.2010 18:12
fajne

Maryś1

04.08.2010 14:13
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat