Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Medaliony z indyka w sosie z kolorowym pieprzem

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat
mąka
1 łyżka
śmietana słodka
100 ml.
przyprawy
do smaku
indyk
4 medaliony

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony z indyka w sosie z kolorowym pieprzem

Medaliony przyprawić i zrumienić. Przełożyć do garnka, wlać wody tak aby zakryć mięso, włożyć przyprawy. Dusić do miękkości, dodać kolorowy pieprz. Potem zaprawić sos śmietaną z mąką. Podawać z ziemniakami z wody i fasolką szparagową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 26.08.2012 11:21
pycha
gosia47-47 12.07.2012 16:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak