Przepis i sposób przygotowania na: Sos idealny do frytek, pizzy, kebabu, dań z grilla
Kroki postępowania
Jeśli sos jest za mało czerwony to dodajemy jeszcze ketchupu. Jeśli sos jest zbyt mało doprawiony dodać jeszcze przypraw.
SMACZNEGO !!
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
przyprawa tzaziki Prymat | 1 opakowanie |
Musztarda stołowa Prymat | 2 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | szczypta |
sól | szczypta |
jogurt naturalny | 1 średnie opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: