Składniki
Kalkulator jednostek
kg
kostka
gr
gramów
mała łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
curry
5 łyżeczek -
musztarda sarepska lub delikatesowa
4 łyżeczki -
majonez
2 łyżki -
woda
2 łyżki
Sposób przygotowania
Do curry należy dołożyć musztardę i majonez oraz wodę [dla rozcieńczenia] całość należy mieszać aż złapie jednolity kolor .Odstawić do lodówki na ok.1 godzinę.
Naprawdę prosty przepis , a smak wyśmienity.Polecam !
Życzę smacznego :)
Komentarze (23)
Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Nie masz konta? Zarejestruj się
aacaac
31.08.2011 15:40Justyna Jussstiii
30.08.2011 11:26Justyna Jussstiii
30.08.2011 11:26sundaytn
10.08.2011 18:59sundaytn
20.05.2011 21:39agata1722
12.05.2011 19:55kriso
12.05.2011 07:02jasiek
27.04.2011 22:25caroline1983
22.03.2011 12:36szajba2
06.03.2011 15:55Załaduj więcej komentarzy (13)