Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
posiekana natki pietruszki 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
cebula 1 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy. Jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę.Dodajemy majonez, natkę pietruszki, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Wszystko łączymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 02.01.2014 17:53
wypróbuję na pewno :)
cukiereczek 05.04.2013 09:52
prosta i szybka pasta
bami 12.07.2012 22:20
Prosta i smaczna :)
Rafał10 28.06.2012 08:44
na śniadanko idealna :)
Malinka 20.06.2012 08:58
Bardzo ciekawy przepis.
Andysz 30.05.2012 08:41
pycha;)
pacpaw 22.04.2012 23:10
świetna szczególnie, że nie składniki nie są mocno zmielone
Aneta41 19.04.2012 16:27
moja ulubiona
Iwusia 07.04.2012 23:10
uwielbiam takie pasty
aginaa 04.04.2012 18:53
pyszna
ZEWA 24.03.2012 13:16
szybko i smacznie
AGNIESZKA103 23.03.2012 12:05
pysznosci
Kasiax18 22.03.2012 21:42
pycha
eduszo
eduszo 21.03.2012 09:25
Super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak