Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser melonowo-arbuzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

melon 1 sztuka
arbuz 1 sztuka
szampan 0,75 l
wino białe wytrawne 1 1/2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Deser melonowo-arbuzowy

Za pomocą specjalnej łyżeczki z owoców z miąższu wycinamy kuleczki. Przekładamy je do naczynia i zalewamy winem, schładzamy. Przed samym podaniem zalewamy szampanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak