Rosół z jesiotra lub łososia

Rosół z jesiotra lub łososia

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jesiotr

    1 kg
  • masło

    10 dkg
  • ryż

    1 saszetka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nastawić bulion z włoszczyzny, posolić; gdy się chwilę wszystko pogotuje dodać nie wielkiego jesiotra i gotować do momentu dobrego mięsa. Wyjąc, obrać rybę z ości i mięso wrzucić do garnka. Dodać łyżke masła i saszetkę ugotowanego wcześniej ryżu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

25.11.2011 23:37
Super. To danie dla mnie, chociaż jesiotr prawie nieosiągalny :(

ronald88

12.08.2011 14:03
super

kasiaw

06.03.2011 09:07
wolę tradycyjny rosołek

vikunia

19.01.2011 12:23
Jesiotra to widziałam ostatnio w Auchanie :)

Krystyna32

10.01.2011 22:58
pyszne !

Babciagramolka

03.12.2010 17:26
Rany- skąd Ty bierzesz jesiotra ? Nigdy jeszcze nie udało mi się kupić .

yolek79

24.11.2010 19:39
ciekawe, warto spróbowac

msmariusz

02.11.2010 22:43
pychotka

msmariusz

02.11.2010 22:42
ciekawy przepis

buksiak12

31.08.2010 14:47
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat