Pasta do pieczywa z jajek i szynki.

Pasta do pieczywa z jajek i szynki.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajek ugotowanych na twardo

    5 szt
  • szynki konserwowej

    15 dag
  • majonezu

    3 łyżki
  • groszku konserwowego

    5 łyżek
  • kukurydzy konserwowej

    3 łyżki
  • szczypiorek i koperek

    do smaku
  • sól, pieprz

    do smaku
  • czerwonej papryki surowej

    kawałek
  • bagietka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka i szynkę pokroić, posolić. opieprzyć, dodać majonez i zmiksować. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę, szczypiorek, koperek, groszek i kukurydzę i razem wymieszać. Bagietkę pokroić na kromki, posmarować pastą i ozdobić kawałkami pomidora, ogórka, szczypiorku i sałaty.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

barbara11561

27.05.2011 13:03
Bardzo pyszna:)

SmacznaPyza

08.08.2010 17:16
bardzo lubię pastę z jajek i robię ją często dodając właśnie różne smakowite dodatki

SmacznaPyza

08.08.2010 17:16
bardzo lubię pastę z jajek i robię ją często dodając właśnie różne smakowite dodatki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat