Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta z wedzonej ryby

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wędzona ryba
150 gram
twaróg
150 gram
śmietana
3 lyzki
szczypiorek posiekany
1 lyzka
sól i pieprz
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wedzonej ryby

Rybe obieramy ze skorki.Usuwamy osci siekamy.Serrozkruszamyi ucieramy ze smietana.Dodajemy posiekana rybe i szczypiorek.Dokladnie mieszamy i ucieramy.Doprawiamy do smaku pieprzem i sola.

mazna dodac tez dwa posiekane jajka na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak