Składniki:
pierś z indyka | 50 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ser żółty | 3 plastry |
wędzona pierś z kurczaka | 10 dkg |
roszponka | 1 garść |
olej do smażenia | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | wg uznania |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
pierś z indyka | 50 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ser żółty | 3 plastry |
wędzona pierś z kurczaka | 10 dkg |
roszponka | 1 garść |
olej do smażenia | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | wg uznania |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: