Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Biała chrzanowa

5.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kiełbasa
2 kg
chrzan
1/2 słoiczka
Sklep Prymat
woda
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Biała chrzanowa

Białą kiełbasę sparzyć w wodzie z dodatkiem chrzanu. Przestudzić. Ponacinać z obu stron i usmażyć na zloty kolor na oliwie. Podawać na gorąco lub zimno z pieczywem. Taka kiełbasa jest bardzo chrzanowa, jak ktoś nie lubi za ostrego smaku chrzanu można do parzenia dodać go mniej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 30.06.2012 07:50
lubię chrzan, wiec pewnie by mi smakowało
zuzanna_z 16.04.2012 12:08
ciekawe
ela16 11.04.2011 12:28
ostra
ZEWA 21.10.2010 18:22
oj ostra, ostra i pyszna
Ewa104 19.10.2010 15:06
Ostra i pyszna kiełbaska.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak