Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto marchewkowe
2. Masę wlej do formy, piecz 40-45 min. w temp. 180 stopni.
marchewka starta | 3 szkl. |
jajko | 4 szt. |
cukier brązowy | 3/4 szkl. |
cukier | 3/4 szkl. |
olej | 1 szkl. |
mąka | 2 szkl. |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | |
cynamon | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
kakao | 2 łyżki |
bakalie | 1 szkl. |
czekolada gorzka | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: