Jajka wiosenne

Jajka wiosenne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 sztuk
  • szczypiorek

    0,5 pęczka
  • koper świeży

    0,5 pęczka
  • śmeitana

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • sałata

    5 liści
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ugotować na twardo wystudzić obrać przekroić wzdłuż wyjąć żółtka z białek ściąć od spodu plasterek aby leżały równo żółtka rozetrzeć z posiekaną zielenizną śmietaną i musztardą przyprawić do smaku napełnić masę w połówki białek i położyć na liściach sałaty.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat