Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z kaszą
Kroki postępowania
Wsypujemy do zupy.
Mąkę mieszamy ze śmietana ,dolewamy wodę i dokładnie łączymy.
Doprawiamy Kucharkiem i pieprzem.
Gotujemy około 20 minut.
pieczarki | 0,5 kg |
marchewki | 2 |
cebula | 1 |
kostki rosołowe | 2 |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
woda | 1 szklanka |
margaryna | 1 łyżka |
kasza jęczmienna | 200 perłowa |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: