Zupa grysikowa na szybko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion

    2 kostki
  • kasza manna

    100 g
  • sól

    do smaku
  • włoszczyzna

    2 garście
  • woda

    3 litry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do wody dodajemy kostki bulionowe oraz warzywa, doprawiamy do smaku i gotujemy. Następnie dodajemy kaszę manną i delikatnie mieszamy, jeszcze chwilkę gotując. Gotową podajemy. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
czekoladka_m 10.01.2014 18:59
Smacznie wygląda;)
olkaaa 30.08.2013 07:41
bardzo fajna
caralajna 18.04.2013 07:07
fajna zupa
RenataZ-et 06.11.2012 21:01
ciekawa propozycja
IKrakowianka 19.02.2012 20:10
bardzo dobra
IlonaAlbertos 04.08.2011 22:22
Smaczna musi być taka zupka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat