Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy zawijane ze schabu w cebuli :
Podawać z kaszą .
1 średniej wielkości korniszon przekrojony na ćwiartki,4 paski skórki z razowca ( długości takiej by mieściła się na kotlecie ) |
|
4 płaskie łyżeczki musztardy francuskiej z całymi ziarnami gorczycy,mielony pieprz ,sól,4 średniej wielkości cebule ,4 łyżki mąk |
|
wędzonka |
4 łyżki (drobno pokrojonej)
|
olej z pestek winogron |
2 łyżki
|
masło |
2 łyżki
|
kostka mięsna |
1 szt.
|
kotlety schabowe |
4 szt. (duże)
|
słonina |
4 paseczki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: