Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana bułka z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 2 szt
szynka 5 plaster
grzyby leśne 5 szt
cebula 1 szt
ketchup do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
masło do smaku
olej do smażenia
ser gouda 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana bułka z dodatkami

Bulki trzeba przekroic i posmarowac delikatnie maslem. Ser trzemy na tarce, cebula i grzyby pokrojone na patelnie, szynke kroimy w paski. Na kazdej polowce bulki ukladamy: ser, grzyby z cebula, szynke, solimy, pieprzymy i wkladamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy, az nabiora rumiencow. Na koniec ketchup. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszkalider 23.12.2012 12:09
pycha
olkaaa 09.11.2012 09:22
bardzo fajna
uqash24 30.10.2012 12:06
brzmi pysznie :)
karolina1869 30.10.2012 10:47
dobre
Beata23 30.10.2012 10:34
mniam.dzisiaj robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak