wiśnie w galaretce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wiśnie

    2 kilogramy
  • cukier

    3 kilogramy
  • cynamon

    3 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wisnie myjemy drylujemy, zalewamy litrem wody i zasypujemy cukrem, dusimy 2 godzin co jakiś czas mięszając, przekładamy do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcamy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat