Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka z rzodkiewką , awokado i jajkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

awokado 1 szt
rzodkiewka 1/2 pęczka
jajko 3 szt
olej lniany 2 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
szczypiorek
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka z rzodkiewką , awokado i jajkiem

Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w paseczki. Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Szczypiorek i natkę pietruszki myjemy osuszamy i siekamy drobno. Składniki mieszamy z sobą. Solimy sola morską , doprawiamy pieprzem świeżo mielonym kolorowym i dodajemy olej lniany . Chłodzimy i podajemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 15.06.2013 07:17
pycha jak zawsze
Pomocnik 10.03.2013 15:44
pięknie i kolorowo, rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak