Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna Sałatka z Pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 sztuki.
ogórek zielony 2 szt.
pomidor 3 szt.
szynka gotowana 300 gram
papryka czerwona 3 szt.
Kukurydza z Puszki 1 puszka
majonez 400 gram.
sól 1
pieprz 1
jajko ugotowane na twardo 6 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna Sałatka z Pekińskiej

Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie i pokroic w kostke.Warzywa i szynke pokroic w kosteczkę. WSzystko wymieszać dodac majonez sól i pieprz wedle uznania do smaku. Gotowe, Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 14.03.2013 22:10
mniam mniam;]
wlicka 14.03.2013 22:09
rewelacyjna ;/)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak