Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wiosenna pasta śniadaniowa jajeczno-rzodkiewkowa

5.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
10 szt
rzodkiewka
3 pęczki
sól do smaku
Sklep Prymat
majonez
1 łyżka
śmietana 30%
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta śniadaniowa jajeczno-rzodkiewkowa


Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Zimne obieramy i ścieramy na tarce duże oczka. Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce duże oczka. Składniki dobrze mieszamy. Dodajemy majonez,śmietanę. Jeszcze raz dobrze mieszamy aby powstała pasta. Solimy do smaku. Chłodzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 20.02.2016 14:53
bardzo lubie taka paste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak