Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Z kodem DS10 rabat na zakupy na sklep.prymat.pl SPRAWDŹ

warzywa pieczone na grillu

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona
1 szt
papryka biała
1 szt
ser żółty
15 dkg
cebula
2 szt
pomidor
2 szt
Grill przyprawa klasyczna Prymat
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: warzywa pieczone na grillu

papryki i cebulę obieramy i kroimy w paseczki. Pomidory w grubsze kawałki. dzielimy wszystkie składniki na trzy porcje i nakładamy na przygotowane kawałki foli aluminiowej i pospypujemy każda porcję przyprawą do grilla o startym żółtym serem. Pieczemy na grillu aż warzywa będą miękkie. Wspaniały dodatek do pieczonej kiełbaski i bułki z grilla

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak