warzywa pieczone na grillu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka czerwona

    1 szt
  • papryka biała

    1 szt
  • ser żółty

    15 dkg
  • cebula

    2 szt
  • pomidor

    2 szt
  • Grill przyprawa klasyczna Prymat

  • folia aluminiowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

papryki i cebulę obieramy i kroimy w paseczki. Pomidory w grubsze kawałki. dzielimy wszystkie składniki na trzy porcje i nakładamy na przygotowane kawałki foli aluminiowej i pospypujemy każda porcję przyprawą do grilla o startym żółtym serem. Pieczemy na grillu aż warzywa będą miękkie. Wspaniały dodatek do pieczonej kiełbaski i bułki z grilla

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat