Udka kurczaka w panierce.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

    2 szt
  • bu?ka tarta

  • jajo

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Udka kurczaka w panierce. foto
Kurczaka gotujemy do mi?kko?ci, zdejmujemy skóry.
Krok 2 - Udka kurczaka w panierce. foto
Przygotowujemy panierk? z bu?ki tartej i jaj zmieszanych z sol? i pieprzem.
Krok 3 - Udka kurczaka w panierce. foto
Kurczaka sma?ymy na g??bokim t?uszczu na z?oto. Podajemy z ziemniakami i sa?atk?.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat