Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z rzodkiewką i kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
kiełki garść
sól do smaku
pieprz do smaku
jogurt naturalny 4 łyżki
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z rzodkiewką i kiełkami

Twaróg przekładamy do miski i rozdrabniamy go za pomocą widelca. Dodajemy jogurt naturalny i dokładnie mieszamy. Rzodkiewkę ścieramy na tarce z grubymi oczkami, kiełki siekamy drobno. Warzywa dodajemy do twarogu, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość dobrze mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak