Twarożek

Twarożek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100g
  • jogurt naturalny

    2łyżki
  • rzodkiewki

    kilka
  • szczypiorek

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Twarożek

Twarożek połączyć z jogurtem naturalnym.Rzodkiewki oczyścić,opłukać,pokroić na plasterki.Szczypiorek opłukać,posiekać.Twarożek wymieszać z rzodkiewkami i ze szczypiorkiem.Przyprawić do smaku solą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat