Przepis i sposób przygotowania na: Tort z pieczonej papryki
Na środku talerza rozlej odrobinę sosu i przewróć kubek do góry nogami, aby wypadł torcik. Z wierzchu rzuć roszponkę i polej oliwą.
papryka czerwona |
3 sztuki
|
ser kozi |
kilka łyżek
|
roszponka |
garść
|
pomidor |
3 sztuki
|
kolendra |
kilka gałązek
|
oliwa |
3-4 łyżki
|
papryka zielona |
1 sztuka
|
zielone jabłko |
1/2 sztuki
|
ząbek czosnku |
2 ząbki
|
sól i pieprz |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: