Tatar z pstrąga ze świeżym chrzanem kaparami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony pstrąg

    1 opakowanie
  • ogórek kiszony

    4 sztuku
  • Serek philadelphia

    1 opakowanie
  • kapary

    3 łyżeczki
  • koperek

    1 pęczek
  • chrzan świeży

    2 cm
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę posiekaj w kostkę. Ogórka pokrój w kostkę, zmieszaj z łyżeczką kaparów. Weź obręcz metalową i układaj warstwy: ryba, ogórek z kaparami, serek Philadelphia i posiekany koperek. Na koniec zetrzyj świeży chrzan. Jeśli nie dysponujesz nim to w trakcie warstwowania na rybę rozsmaruj małą łyżeczkę chrzanu, ale z nim uważaj, żeby nie był dominujący.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
goofy9 24.04.2013 22:29
wygląda bardzo efektywnie, super
artur7 22.04.2013 16:53
super danie
Granita 03.04.2013 11:25
wygląda zjawiskowo
Klausia 03.04.2013 11:15
wygląda fantastycznie ;)
dwa pokoje z kuchnią 30.12.2012 13:02
pięknie podane!!
EWI 29.12.2012 17:19
świetne
caffee_tea 29.12.2012 17:16
Apetycznie wygląda i super przepis
parysek10 29.12.2012 15:45
ładnie podane
angelika14 29.12.2012 15:35
pięknie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje
jolanta19 29.12.2012 15:26
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat